TURFRUNNERS LOPEN 24 UUR VOOR ROPARUN

Zoals inmiddels bekend vindt de Roparun altijd plaats in het pinksterweekend en is er een doorkomst van alle deelnemende teams door o.a. Dalen, Sleen en Coevorden. I.v.m. corona is de Roparun dit jaar verplaatst naar het weekend van 2-3 oktober en zal starten en finishen in het Limburgse Landgraaf. Het zal een route van 300km worden i.p.v. 560km wat normaal de route van Bremen naar Rotterdam is. Ook een doorkomst  zit er dit jaar helaas  niet in.

Ondanks deze verplaatsing komen de Turfrunners tijdens komend Pinksterweekend wel in actie en het doel is om in 24 uur de afstand van een RopaRun, 560km te gaan lopen. Dit zal ze niet alleen lukken en hiervoor vragen ze jullie hulp. 

LOOP MEE VOOR HET GOEDE DOEL

Omdat de originele lengte van de Roparun, 560 km, te lang is om in 24 uur af te leggen, gaan de Turfrunners de helft lopen. Voor de andere helft vragen de Turfrunners alle hardlopers en wandelaars hen te helpen de resterende 280 kilometer te lopen tijdens het Pinksterweekend. Iedereen die kan hardlopen of wandelen en het leuk vindt om te lopen voor het goede doel, kan zich inschrijven voor een aantal kilometers die je vooraf zelf bepaalt. Je kiest zelf wanneer je loopt, hoever je loopt en met wie je loopt. Het maakt niet uit waar je loopt, het gaat om de kilometers. Als je je vooraf opgegeven afstand hebt gelopen dan deel je deze achteraf met de Turfrunners. Je kunt je kilometers registreren via een sporthorloge of via een van de vele apps zoals Strava. Je kunt een foto van je gelopen kilometers delen op de Facebookpagina van de Turfrunners of mailen. Deelname  kost € 15,— en gaat volledig naar het goede doel, de palliatieve (ondersteundende) zorg voor kankerpatiënten. 

Iedere deelnemer die zijn kilometers registreert, ontvangt na afloop een functioneel loopshirt van Runnersworld Hoogeveen + 20% korting op een paar nieuwe schoenen.

Meer informatie of aanmelden kan via de website www.turfrunners.nl. Wie helpt de Roparun-kilometers te volbrengen in het Pinksterweekend ? Meer informatie en aanmelden kan via de website van de Turfrunners www.turfrunners.nl

BASISKAMP TURFRUNNERS KLEINE VELD 

De Turfrunners zullen zaterdag 22 mei om 16.00 uur beginnen aan hun 24 uurs loop. De start zal zijn op het Kleine Veld in Dalen. Hier zullen de teamwissels plaatsvinden gedurende de loop. De Turfrunners hopen op jullie steun en gaan samen met jullie voor de 560km !

www.turfrunners.nl

info@turfrunners.nl

IMG_8212.png

1E771886-249C-4E42-9D16-6BF68A4D2359.jpeg