Akties

In de komende periode zullen de Turfrunners weer acties gaan houden om geld in te zamelen voor de RopaRun:

20 JANUARI 2020 - BINGO

 

    • Op de meest deprimerende dag van het jaar organiseren de Turfrunners de "Turfrunners-BINGO"  in de WWC Selkersgoorn in Dalen.
27 APRIL 2019 - ROPARIT

 

13 MEI 2020 - MINI ROPARUN

 

  • 13 mei 2020 staat de mini RopaRun in samenwerking met de scholen en de Selkersgoorn weer op het programma. De mini-Roparun is een sponsorloop voor Stichting Roparun door leerlingen van de BWB-school in Dalen, de Markeschool in Wachtum en de Stidalschool in Dalerveen. Ook bewoners van De Selkersgoorn doen mee met eventuele rolstoel of rollator. Een waar spektakel !!

VERKOOP LOTEN

 

  • De Turfrunner verkopen RopaRun loten waarmee mooie prijzen zijn te Winne. De hoofdprijs is zelfs een splinternieuwe Mercedes A-Klasse !! Zorg dat je de loten koopt bij een van de Turfrunners om kans te maken op deze mooie prijzen.

 

Afbeeldingsresultaat voor loten roparun

 

 

 

 

VERKOOP ROPARUN BOL

 

  • In samenwerking met Echte Bakker Eising in Dalen zullen we dit jaar weer de overheerlijke RopaRun bol verkopen. De RopaRun bol is een krentebol van een speciaal recept en exclusief gemaakt voor de Turfrunners. De bol is de komende periode in de winkel van Echter Bakker Eising in Dalen te koop en binnenkort zullen de Turfrunners intekenlijsten beschikbaar hebben waarmee u bollen in de voorverkoop kunt bestellen.

 

Afbeeldingsresultaat voor krentebol