Akties

Afgelopen periode hebben de Turfrunners de volgende acties gehouden om geld in te zamelen voor de RopaRun:

29 DECEMBER 2018 - VERKOOP OLIEBOLLEN

 

  • Op deze dag kwamen de Turfrunners huis aan huis in Dalen langs met de overheerlijke oliebollen
21 JANUARI 2018 - BINGO

 

    • Op de meest deprimerende dag van het jaar organiseerden de Turfrunners de "Turfrunners-BINGO"  in de WWC Selkersgoorn in Dalen. Foto's zijn te vinden in het album op deze website
27 APRIL 2019 - ROPARIT

 

  • Op Koningsdag reden maarliefst 40 auto's mee aan de RopaRit. Een toertocht voor cabrio's en oldtimers door de prachtige Drentse omgeving.

Foto's klik hier

11 MEI 2019 - COOPERTEST

 

  • 11 mei 2019 stond een nieuwe actie op het programma. In samenwerking met de Sperwers in Emmen werd een coopertest georganiseerd.

Foto's klik hier

22 MEI 2019 - MINI ROPARUN

 

  • 22 mei 2019 stond weer de mini RopaRun in samenwerking met de scholen en de Selkersgoorn op het programma. De mini-Roparun is een sponsorloop voor Stichting Roparun door leerlingen van de BWB-school in Dalen, de Markeschool in Wachtum en de Stidalschool in Dalerveen. Ook bewoners van De Selkersgoorn deden mee met eventuele rolstoel of rollator. Een waar spektakel !!

Foto's klik hier

 

26 MEI 2019 - FIETSEN MET BESTEK

 

  • Op deze datum stond een nieuwe actie op het programma: Fietsen met Bestek. Er werd een schitterende route van ca.45 km gefietst,Start en finish van deze mooie fietstocht is bij Sportcomplex de Swaneburg in Coevorden.

Foto's klik hier 

VERKOOP ROPARUN BOL

 

  • In samenwerking met Echte Bakker Eising in Dalen zullen we dit jaar weer de overheerlijke RopaRun bol verkopen. De RopaRun bol is een krentebol van een speciaal recept en exclusief gemaakt voor de Turfrunners. De bol is de komende periode in de winkel van Echter Bakker Eising in Dalen te koop en binnenkort zullen de Turfrunners intekenlijsten beschikbaar hebben waarmee u bollen in de voorverkoop kunt bestellen.

 

Afbeeldingsresultaat voor krentebol

 

 

 

 

VERKOOP LOTEN

 

  • De Turfrunner verkopen RopaRun loten waarmee mooie prijzen zijn te Winne. De hoofdprijs is zelfs een splinternieuwe Mercedes A-Klasse !! Zorg dat je de loten koopt bij een van de Turfrunners om kans te maken op deze mooie prijzen.

 

Afbeeldingsresultaat voor loten roparun