Akties

Voor de inzameling van sponsorgelden organiseren wij de komende periode een aantal activiteiten.

 

  • 29 december 2018 verkopen wij weer oliebollen. Op deze dag komen de Turfrunners huis aan huis in Dalen langs met de overheerlijke oliebollen. Vooraf bestellen ? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@turfrunners.nl

 

  • 21 januari 2019 Blue monday? De meest deprimerende dag van het jaar? Dit jaar niet! Op deze dag organiseren de Turfrunners de Turfrunners-BINGO in de WWC Selkersgoorn in Dalen. 

 

  • 27 april 2019 (Koningsdag): RopaRit, een mooie toertocht voor oldtimers, youngtimers en cabrio's. Ook uw gewone dagelijkse auto is uiteraard welkom. Er wordt weer een mooie autoroute uitgezet met start en finish in Dalen!  Meer informatie volgt.

 

  • 22 mei 2019 is er weer de mini RopaRun in samenwerking met de scholen en de Selkersgoorn. De mini-Roparun is een sponsorloop voor Stichting Roparun door leerlingen van de BWB-school in Dalen, de Markeschool in Wachtum en de Stidalschool in Dalerveen. Ook bewoners van De Selkersgoorn doen mee met eventuele rolstoel of rollator. Een waar spektakel !!

 

  • 26 mei 2019 staat een nieuwe actie op het programma: Fietsen met Bestek. Een ludieke fietstocht langs verschillende mooie plekken waar gegeten kan worden. De route zal worden uitgezet i.s.m. de Rotary. Meer informatie volgt.