Akties

Voor de inzameling van sponsorgelden staan binnenkort de volgende aktes op het programma:

 

27 APRIL - ROPARIT 2019

 

  • De RopaRit is een mooie toertocht voor oldtimers, youngtimers en cabrio's. Ook uw gewone dagelijkse auto is uiteraard welkom. Er wordt weer een mooie autoroute uitgezet met start en finish in Dalen!

 

 

 

 

22 MEI 2019 - MINI ROPARUN

 

  • 22 mei 2019 is er weer de mini RopaRun in samenwerking met de scholen en de Selkersgoorn. De mini-Roparun is een sponsorloop voor Stichting Roparun door leerlingen van de BWB-school in Dalen, de Markeschool in Wachtum en de Stidalschool in Dalerveen. Ook bewoners van De Selkersgoorn doen mee met eventuele rolstoel of rollator. Een waar spektakel !!

26 MEI 2019 - FIETSEN MET BESTEK

 

  • Op deze datum staat een nieuwe actie op het programma: Fietsen met Bestek. Fiets een schitterende route van ca.45 km, geniet onderweg van allerlei lekkernijen op unieke locaties en steun hiermee het goede doel. Start en finish van deze mooie fietstocht is bij Sportcomplex de Swaneburg in Coevorden. Deelname kost € 32,50 p.p., kinderen tot 12 jaar betalen € 10,00 en je fietst op je eigen fiets. De route zal worden uitgezet i.s.m. de Rotary. Opgave en betaling vóór 17 mei.  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling. U ontvangt dan van ons een starttijd. Deze zal liggen tussen 10.00 en 11.30 uur.

 

VERKOOP ROPARUN BOL

 

  • In samenwerking met Echte Bakker Eising in Dalen zullen we dit jaar weer de overheerlijke RopaRun bol verkopen. De RopaRun bol is een krentebol van een speciaal recept en exclusief gemaakt voor de Turfrunners. De bol is de komende periode in de winkel van Echter Bakker Eising in Dalen te koop en binnenkort zullen de Turfrunners intekenlijsten beschikbaar hebben waarmee u bollen in de voorverkoop kunt bestellen.

 

Afbeeldingsresultaat voor krentebol

 

 

 

 

VERKOOP LOTEN

 

  • De Turfrunner verkopen RopaRun loten waarmee mooie prijzen zijn te Winne. De hoofdprijs is zelfs een splinternieuwe Mercedes A-Klasse !! Zorg dat je de loten koopt bij een van de Turfrunners om kans te maken op deze mooie prijzen.

 

Afbeeldingsresultaat voor loten roparun

 

 

 

 

Afgelopen periode hebben de Turfrunners de volgende acties gehouden om geld in te zamelen voor de RopaRun:

 

  • 29 december 2018 Verkoop van oliebollen. Op deze dag kwamen de Turfrunners huis aan huis in Dalen langs met de overheerlijke oliebollen.

 

  • 21 januari 2019 Blue monday? Op de meest deprimerende dag van het jaar organiseerden de Turfrunners de "Turfrunners-BINGO"  in de WWC Selkersgoorn in Dalen. Foto's zijn te vinden in het album op deze website